HavaForumu
Moderatör kararına itiraz: Sel & Taşkın'daki mesajım neden kaldırıldı? - Yazdırılabilir Versiyon

+- HavaForumu (https://havaforumu.com)
+-- Forum: HavaForumu ile İlgili Yorumlar (https://havaforumu.com/forum-93.html)
+--- Forum: Sorularınız ve Görüşleriniz (https://havaforumu.com/forum-94.html)
+--- Konu: Moderatör kararına itiraz: Sel & Taşkın'daki mesajım neden kaldırıldı? (/thread-196.html)

Sayfalar: 1 2

RE: Moderatör kararına itiraz: Sel & Taşkın'daki mesajım neden kaldırıldı? - eskisehirliziya - 30.05.2026

Foruma hoş geldin, Eskişehir üyelerimiz çoğalıyor.

RE: Moderatör kararına itiraz: Sel & Taşkın'daki mesajım neden kaldırıldı? - osmaniyeliguler - 31.05.2026

(29.05.2026, 14:44)SinoptikAyse Yazdı: Karara bir cümle ekleyeyim: şiddetli hava forumlarında hızlı bilgi ile doğru bilgi çatıştığında her zaman doğru bilgi kazanır. Sel anında yanlış bir 'köprü kapandı' bilgisi, geç gelen doğru bilgiden daha tehlikelidir...
Hoş geldin SinoptikAyse, sorularını çekinmeden sor; burada kimse kimseyi yargılamaz.

RE: Moderatör kararına itiraz: Sel & Taşkın'daki mesajım neden kaldırıldı? - sanliurfaHavasi - 01.06.2026

(30.05.2026, 06:20)EgeliRuzgar Yazdı: Dışarıdan izleyen biri olarak: bu başlık forumun nasıl çalıştığına güzel bir örnek oldu. Kızmadan, kırmadan, kişiselleştirmeden çözüldü; başka forumlarda böyle bir itiraz üç sayfa kavgayla biterdi. Yeni üyelere kural...
Hoş geldin EgeliRuzgar, Güneydoğu Anadolu bölümünde görüşmek üzere.

RE: Moderatör kararına itiraz: Sel & Taşkın'daki mesajım neden kaldırıldı? - mugla86 - 02.06.2026

(29.05.2026, 19:32)SicakDalga07 Yazdı: Tamam, ikna oldum. Videonun eski olduğunu öğrenince zaten kendime kızdım; başkasının rekor iddiasında istasyon soran ben, sel videosunda tarih sormamışım. Kararı kabul ediyorum, HavaAdmin'in bildirim iyileştirmesi için...
Hoş geldin SicakDalga07, tanışma yazın çok samimi olmuş.

RE: Moderatör kararına itiraz: Sel & Taşkın'daki mesajım neden kaldırıldı? - cemc - 06.06.2026

Yeni üyeye selam, hoş geldin. Ege kışı zordur, tecrübelerini bekliyoruz.

RE: Moderatör kararına itiraz: Sel & Taşkın'daki mesajım neden kaldırıldı? - havacisedat - 18.06.2026

Hoş geldin, aramızda ne kadar çok gözlemci olursa o kadar iyi. Gözlemi olan yazsın.

RE: Moderatör kararına itiraz: Sel & Taşkın'daki mesajım neden kaldırıldı? - Miray_Usak - 27.06.2026

Hoş geldiniz, güzel bir topluluk bulacaksınız burada.

RE: Moderatör kararına itiraz: Sel & Taşkın'daki mesajım neden kaldırıldı? - Merve.Osmaniye - 21.07.2026

(27.06.2026, 15:09)Miray_Usak Yazdı: Hoş geldiniz, güzel bir topluluk bulacaksınız burada.
Aramıza hoş geldin Miray_Usak, umarım burada aradığın her şeyi bulursun.

RE: Moderatör kararına itiraz: Sel & Taşkın'daki mesajım neden kaldırıldı? - ertugrul_280 - 15.08.2026

Ben de yazayım: Aramıza hoş geldin, sorularını çekinmeden sorabilirsin.

RE: Moderatör kararına itiraz: Sel & Taşkın'daki mesajım neden kaldırıldı? - sanliurfaHavasi - 16.08.2026

Hoş geldin, Güneydoğu Anadolu bölgesinde hangi ilçedesin? Mikroklima farkları çok ilginç oluyor.

RE: Moderatör kararına itiraz: Sel & Taşkın'daki mesajım neden kaldırıldı? - gulerpolat88 - 24.09.2026

Hoş geldin, sabırlı ol; ilk hafta terimler karışık gelebilir ama alışıyorsun. Takipteyim.