Kış sezonu 2026-27 model paneli açıldı — ECMWF / GFS / ICON karşılaştırmalarına katılın

Bildirimlerde çok fazla teşekkür uyarısı geliyor, azaltılabilir mi?

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mesajlarıma teşekkür edildiğinde her seferinde bildirim geliyor. Güzel bir şey ama geçen hafta dolu fırtınası konusunda yazdığım bir gözlem çok ilgi gördü ve bir günde onlarca bildirim aldım. Asıl önemli olan konu takip bildirimleri kayboldu.

Teşekkür bildirimlerini kapatmak ya da azaltmak mümkün mü? Sadece yeni cevap ve özel mesaj bildirimlerini görmek istiyorum.
[-] onders932 adlı üyenin bu mesajını beğenen 9 üye:
  • PalandokenKar, serkan.kalkan, aydogank, Hafize05, berkkar, Meteozeki, HavaAdmin, yildizgozlem, GulsenGozlem
Alıntı
(24.06.2024, 20:26)onders932 Yazdı: Mesajlarıma teşekkür edildiğinde her seferinde bildirim geliyor. Güzel bir şey ama geçen hafta dolu fırtınası konusunda yazdığım bir gözlem çok ilgi gördü ve bir günde onlarca bildirim aldım. Asıl önemli olan konu takip...
Kontrol Paneli > Seçenekleri Düzenle altında "Teşekkür bildirimleri" seçeneğini kapatabilirsiniz; teşekkürler mesajınızın altında yine görünür, yalnızca bildirim gelmez. Bu arada dolu gözleminiz gerçekten çok faydalıydı, çap ve saat bilgisi tam olarak istediğimiz formattaydı.
HavaForumu Kurucusu | Meteoroloji Müh. | Forum Kuralları | Kaynak göstermeyen tahmin, tahmin değildir.
[-] HavaAdmin adlı üyenin bu mesajını beğenen 4 üye:
  • ilayda81, SinoptikAyse, elaziglierol, polatk
Alıntı
(24.06.2024, 21:04)HavaAdmin Yazdı: Kontrol Paneli > Seçenekleri Düzenle altında "Teşekkür bildirimleri" seçeneğini kapatabilirsiniz; teşekkürler mesajınızın altında yine görünür, yalnızca bildirim gelmez. Bu arada dolu gözleminiz gerçekten çok...
Ben de kapattım, bildirim listem rahatladı. Teşekkürler yine mesajın altında görünüyor, sadece bildirim gelmiyor. Güzel bir ayar.
Sıcaklık, nem, rüzgar; gerisi laf.
[-] OzkanE89 adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • Gamze_68
Alıntı