10.09.2026, 22:08
Samimi bir soru, alay değil. Forumun en çok okunan bölümü burası; Eylül ortasında bile arşiv başlığı günde yüzlerce görüntülenme alıyor. Oysa İstanbul'a kar iki üç yılda bir tutuyor ve tuttuğunda da 10 cm'i zor buluyor.
Biz Ege'de 46 knot lodosla feribotlar iptal olurken üç yanıt alıyoruz, siz 3 cm kar için 200 mesaj yazıyorsunuz. Bunun sırrı ne? Nadirlik mi, nüfus mu, nostalji mi? Yoksa kar gerçekten rüzgardan daha mı ilginç? (Değil, ama dinliyorum.)
Bunu sormamın bir de pratik tarafı var: Ege forumunda lodos takip başlıklarını nasıl daha çok okutabiliriz diye düşünüyorum. Sizin kar başlıklarınızda işleyen şey neyse, biz de rüzgar için aynısını kurmak isteriz. Model haritası mı, gözlem formatı mı, yoksa sadece heyecan mı?
Çeşme bu sabah 11 Eylül 07:30: 22 °C, meltem henüz başlamadı, deniz cam gibi.
Biz Ege'de 46 knot lodosla feribotlar iptal olurken üç yanıt alıyoruz, siz 3 cm kar için 200 mesaj yazıyorsunuz. Bunun sırrı ne? Nadirlik mi, nüfus mu, nostalji mi? Yoksa kar gerçekten rüzgardan daha mı ilginç? (Değil, ama dinliyorum.)
Bunu sormamın bir de pratik tarafı var: Ege forumunda lodos takip başlıklarını nasıl daha çok okutabiliriz diye düşünüyorum. Sizin kar başlıklarınızda işleyen şey neyse, biz de rüzgar için aynısını kurmak isteriz. Model haritası mı, gözlem formatı mı, yoksa sadece heyecan mı?
Çeşme bu sabah 11 Eylül 07:30: 22 °C, meltem henüz başlamadı, deniz cam gibi.
Çeşme / İzmir | Rüzgar knot ile ölçülür, hisle değil. | Lodos geliyorsa tekneyi bağla.

![[-]](https://havaforumu.com/images/collapse.png)