Yüksek performanslı, SSD disk ve tam root erişimli sanal sunucular — Vds satın al
Vds satın al

[TEMA] Karanlık tema isteği: gece gözlemlerinde beyaz ekran gözü yoruyor

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(01.09.2026, 22:08)BulutKovalayan Yazdı: Merhaba arkadaşlar, Geçen hafta Ürgüp'te gece 02:00'de, Erciyes yönünden gelen cumulonimbus hattının şimşeklerini beklerken forumu telefondan açtım; ekran o kadar parlaktı ki karanlığa alışmış gözlerim on dakika kendine...
Kesinlikle destekliyorum. Ben de gece istasyon verilerini kontrol ederken aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Teknik not: çoğu forum yazılımı için hazır koyu tema şablonları var, genelde ana renk değişkenleriyle çözülüyor. Bir de sistem temasını takip et seçeneği olursa telefon gece moduna geçince forum da geçer, kimse ayarla uğraşmaz.
Nilüfer / Bursa, 155 m | Davis Vantage Pro2 + Ecowitt yağış ölçer | Sensör 2 m'de değilse ölçüm sohbettir.
[-] IstasyonHalil adlı üyenin bu mesajını beğenen 7 üye:
  • GulayRuzgar, havacisedat, yagmur_Figen, mutlub, NazliRuzgar, ModelciKemal, sefak
Alıntı

Bu Konudaki Mesajlar
RE: [TEMA] Karanlık tema isteği: gece gözlemlerinde beyaz ekran gözü yoruyor - Yazar: IstasyonHalil - 02.09.2026, 01:32