Kış sezonu 2026-27 model paneli açıldı — ECMWF / GFS / ICON karşılaştırmalarına katılın

Sel Riski Paylaşım Kuralları ve Acil Durum Kaynakları

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu kuralların yazılmasında payım olduğu için ayrıca imza atıyorum. Neden bu kadar sert olduğumu bilmeyenler için kısaca: 2024 yazında Of'ta bir dere için 'taştı, evler gidiyor' diye paylaşım dolaştı, üç yıl önceki bir video. İnsanlar gerçekten taşan komşu dereyi görmezden gelip söylentiye koştu. O gün kaynak yoksa mesaj yok dedim, hâlâ diyorum. Yağış formatına ek: toprak doygunluğu bilgisi de yazın; 48 mm kuru toprağa başka, üç gündür ıslak toprağa başka.
Karadeniz Moderatörü | Of / Trabzon | Sel bildiriminde kaynak zorunlu. | 100 mm/24 saat = alarm
[-] KaradenizYagmur adlı üyenin bu mesajını beğenen 13 üye:
  • hamza_381, tarikkar, rukiye_71, selmagozlem, havacitolga, ozane, ozlemruzgar, murat_794, karengin, NiluferC498, karcaglar, sercanKar, havacibulent

Bu Konudaki Mesajlar
RE: Sel Riski Paylaşım Kuralları ve Acil Durum Kaynakları - Yazar: KaradenizYagmur - 12.05.2025, 01:50