Yüksek performanslı, SSD disk ve tam root erişimli sanal sunucular — Vds satın al
Vds satın al

Hoş Geldiniz! Kendinizi Tanıtın

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HavaForumu'na hoş geldiniz.

Eski tanışma başlığı 1.800 mesajı geçip okunmaz hale gelince yönetim olarak bu yeni ana başlığı açtık. Aramıza yeni katılan herkesin ilk mesajını burada yazmasını rica ediyoruz; ayrı bir tanışma konusu açmak serbest ama zorunlu değil.

Kendinizi tanıtırken şunları yazarsanız topluluk sizi daha hızlı tanır:
  • Hangi şehir ve ilçeden yazıyorsunuz, rakımınız kaç? Gözlem paylaşımlarında bu bilgi çok değerli.
  • Havaya ilginiz nasıl başladı? Bir kar günü mü, bir fırtına mı, yoksa mesleki bir sebep mi?
  • İstasyonunuz var mı? Marka ve model yeterli; nereden aldığınızı yazmanıza gerek yok.
  • En çok hangi konular ilginizi çekiyor: kar takibi, modeller, şiddetli hava, fotoğraf?

Lütfen yazmayın: telefon numarası, e-posta, açık adres. Bu başlık herkese açık ve arama motorlarında görünüyor. Kişisel iletişim için özel mesaj sistemi var.

Birkaç küçük hatırlatma: Forum kurallarını şu başlıktan okuyun. Tahmin paylaşırken kaynağınızı (MGM, model adı ve çalıştırma saati) belirtme alışkanlığını ilk günden edinin. Burada 'kesin kar yağacak' diyen değil, '850 hPa sıcaklığı -6 °C'ye iniyor, olasılık artıyor' diyen makbuldür.

Ben İstanbul'dan yazıyorum; sinoptik analiz ve şiddetli hava konularıyla ilgileniyorum. Sorularınız olursa bu başlığın altına ya da özel mesajla iletebilirsiniz.

Hoş geldiniz, iyi tartışmalar.
Sinoptik Analiz & Şiddetli Hava | Tek run'a tahmin kurulmaz, ensemble'a bakılır. | MGM uyarı = ciddiye al
Alıntı
Vds satın al

Bu Konudaki Mesajlar
Hoş Geldiniz! Kendinizi Tanıtın - Yazar: SinoptikAyse - 04.01.2026, 19:44
RE: Hoş Geldiniz! Kendinizi Tanıtın - Yazar: cemil77 - 05.01.2026, 21:12
RE: Hoş Geldiniz! Kendinizi Tanıtın - Yazar: mutlub - 05.01.2026, 22:51