Yüksek performanslı, SSD disk ve tam root erişimli sanal sunucular — Vds satın al
Vds satın al

Teknolojik Ürünler - Oyunlar Genel Konu

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknoloji alt forumunun genel konusu burası. Telefon, bilgisayar, kamera, drone, akıllı ev cihazları ve oyunlar; aklınıza takılan her şey.

Hava forumunda neden teknoloji konusu var? Çünkü hava meraklıları garip bir teknoloji tüketicisidir: Telefon alırken kameranın gece çekimine, bilgisayar alırken radar animasyonunu kaç sekmede açabildiğine, drone alırken rüzgar dayanımına bakarız. Ben dizüstü bilgisayar alırken satıcıya 'aynı anda dört model sitesi ve bir radar açıksa ısınır mı' diye sordum, adam ne diyeceğini bilemedi.

Kurallar:
  • Ürün önerirken platform ve yaklaşık fiyat aralığı yazın.
  • Korsan yazılım, lisanssız oyun, crack bağlantısı yasak; mesaj silinir.
  • Marka kavgası yapmayın. 'Benim telefonum seninkinden iyi' tartışmaları uzarsa taşırız.
  • Reklam bağlantısı, indirim kodu yok.

Oyunlar için ayrıca Genel Sohbet'teki 'Oyunlar (GENEL)' konusu var; orası daha çok sohbet, burası daha çok donanım ve teknik taraf. Hava simülasyonu olan oyunlar (uçuş simülatörleri, yelken oyunları) iki konuda da konuşulabilir.

Benden ilk soru: Oraj takibi için gece radar izlerken telefon mu, tablet mi, dizüstü mü kullanıyorsunuz?
İzmit | CAPE tek başına fırtına değildir, shear lazım. | Oraj takip: Nisan-Ekim
[-] KonvektifCan adlı üyenin bu mesajını beğenen 15 üye:
  • alp.toprak, manisafirtina, yilmaz83, EnsembleEce, EgeMeltem, ozdemirs01, rustue87, harunKar, gokyuzuHacer, havacitolga, AnkaraSinoptik, ayhan_77, buluttuba, HavaAdmin, caglart
Alıntı
Vds satın al

Bu Konudaki Mesajlar
Teknolojik Ürünler - Oyunlar Genel Konu - Yazar: KonvektifCan - 08.05.2021, 21:01

Hızlı Erişim:

Konuyu görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi(ler)

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Ayrıntılar: Çerez Politikası