Yüksek performanslı, SSD disk ve tam root erişimli sanal sunucular — Vds satın al
Vds satın al

"Müzik Ruhun Gıdasıdır" - 2021-2024

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hava dinlerken müzik dinleyenler burada mı?

Rüzgar sörfüne giderken arabada, kar raporlarını beklerken gece yarısı, oraj izlerken balkonda... Hepimizin hava olaylarıyla eşleşmiş şarkıları var. Müzik alt forumunun ana konusunu açıyorum; burada türünü, dilini, dönemini fark etmeksizin sevdiğiniz müzikleri paylaşabilirsiniz.

Kurallar:
  • Şarkı sözünün tamamı ya da uzun bölümleri paylaşılmaz (telif). Şarkının adı, türü ve neden sevdiğiniz yeter.
  • Paylaşımda platform bağlantısı verebilirsiniz ama reklam amaçlı ve korsan bağlantı yasak.
  • Kimsenin zevkini küçümsemeyin. Arabesk seven de, klasik seven de, heavy metal seven de burada.
  • Siyasi içerikli şarkı paylaşımı ve tartışması yok.

Küçük bir gelenek önerisi: Paylaşırken şarkıyı bir hava olayıyla eşleştirin. 'Bu şarkı lodosta dinlenir', 'Bu, kar yağarken', 'Bu, sıcak dalgada gölgede'.

Ben başlıyorum: Meltem oturduğunda, Alaçatı'ya giderken, Ege'nin zeybek havaları. Ağır, vakur, rüzgarı andıran bir ritim; zeybeğin ağır adımları bana hep meltemin sabah yavaş yavaş kuvvetlenişini hatırlatır. Özellikle enstrümantal zeybek yorumları. Bu eşleşme bana ait, siz kendi eşleşmelerinizi yazın.
Çeşme / İzmir | Rüzgar knot ile ölçülür, hisle değil. | Lodos geliyorsa tekneyi bağla.
[-] EgeliRuzgar adlı üyenin bu mesajını beğenen 13 üye:
  • erenk07, havacimustafa, kastamonuhavasi, UzunVadeciMert, eren_izmir, GulbaharPehlivan65, karali, BulutKovalayan, dogan67, SicakDalga07, MeteoAysel, umit86, TrakyaFirtina
Vds satın al

Bu Konudaki Mesajlar
"Müzik Ruhun Gıdasıdır" - 2021-2024 - Yazar: EgeliRuzgar - 10.04.2021, 21:36