Yüksek performanslı, SSD disk ve tam root erişimli sanal sunucular — Vds satın al
Vds satın al

Yarışma tahminimde yazım hatası yaptım, düzeltirsem geçersiz mi sayılır?

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(17.08.2023, 22:37)barank Yazdı: Bu haftanın Yaz Ligi yarışma konusuna tahminimi yazdım ama İzmir maksimumunu 35 yerine 53 yazmışım, parmak hatası. Kurallarda düzenlenen tahminin geçersiz olduğu yazıyor. Şimdi ne yapmalıyım? Mesajı düzenlersem tüm...
Mesajı düzenleme, yeni mesaj da atma. Bana özel mesajla "İzmir maksimumu 35 olacaktı" yaz, son tahmin saatinden önce gelen bu tür açık yazım hatalarını not düşüp düzeltiyorum. Kural, sonuç belli olmaya başladıktan sonra tahmin değiştirilmesini önlemek için var; 53 derece gibi fiziksel olarak imkânsız bir değer zaten kimseye avantaj sağlamaz. Özel mesaj zaman damgası kayıt olarak yeterli.
GFS · ECMWF · ICON | 240 saat sonrasına inanan, kar yağmayınca bana kızmasın. | 00z run = sabah kahvesi
[-] ModelciKemal adlı üyenin bu mesajını beğenen 6 üye:
  • sevgiruzgar, cahit730, kar_Nurten, DamlaFirtina, umit86, salihMeteo
Alıntı

Bu Konudaki Mesajlar
RE: Yarışma tahminimde yazım hatası yaptım, düzeltirsem geçersiz mi sayılır? - Yazar: ModelciKemal - 17.08.2023, 23:05