|
[TEMA] Karanlık tema isteği: gece gözlemlerinde beyaz ekran gözü yoruyor - Yazdırılabilir Versiyon +- HavaForumu (https://havaforumu.com) +-- Forum: HavaForumu ile İlgili Yorumlar (https://havaforumu.com/forum-93.html) +--- Forum: Sorularınız ve Görüşleriniz (https://havaforumu.com/forum-94.html) +--- Konu: [TEMA] Karanlık tema isteği: gece gözlemlerinde beyaz ekran gözü yoruyor (/thread-193.html) Sayfalar:
1
2
|
RE: [TEMA] Karanlık tema isteği: gece gözlemlerinde beyaz ekran gözü yoruyor - bulent_antalya - 03.09.2026 Hoş geldin, sabırlı ol; ilk hafta terimler karışık gelebilir ama alışıyorsun. Takipteyim. RE: [TEMA] Karanlık tema isteği: gece gözlemlerinde beyaz ekran gözü yoruyor - ozlemruzgar - 03.09.2026 (02.09.2026, 17:26)EgeliRuzgar Yazdı: Bizde gece çıkıp bakılacak pek bir şey olmuyor ama tekneden sabah 05:00'te rüzgar konusuna bakarken ben de kamaşıyorum; güvertede tek ışık telefon oluyor ve beyaz ekran gece görüşünü bozuyor. +1 karanlık temaya.Hoş geldin EgeliRuzgar, umarım uzun süre bizimle kalırsın. Gelip giden çok oluyor. RE: [TEMA] Karanlık tema isteği: gece gözlemlerinde beyaz ekran gözü yoruyor - PalandokenKar - 03.09.2026 Erzurum'da gece -20'de dışarıda telefona bakan zaten ekranı değil parmaklarını düşünüyor. Yine de destekliyorum; kışın sabah 06:00 kar ölçümü sonrası siteye girerken beyaz ekran karla birleşince fena kamaştırıyor. RE: [TEMA] Karanlık tema isteği: gece gözlemlerinde beyaz ekran gözü yoruyor - hakanm84 - 04.09.2026 Hoş geldin. İlk tavsiyem: model çıktılarını tek başına değil, birkaç modeli beraber okumaya çalış. Model yorumlamayı öğrenmek isteyenler için eğitim başlığı açtım. RE: [TEMA] Karanlık tema isteği: gece gözlemlerinde beyaz ekran gözü yoruyor - MusHavasi - 04.09.2026 Hoş geldin, bu topluluğun en güzel yanı herkesin gönüllü emek vermesi. Herkese iyi akşamlar. RE: [TEMA] Karanlık tema isteği: gece gözlemlerinde beyaz ekran gözü yoruyor - Tanriverdi_Tekirdag - 04.09.2026 (02.09.2026, 19:14)ModelciKemal Yazdı: Destek. GFS 06z'yi beklerken saat 04:30'da beyaz ekrana bakmak zaten kendi başına bir işkence, bir de run fantezi çıkınca iki kat oluyor. Karanlık tema en azından birinci kısmı çözer; ikincisi için ECMWF'nin 00z'sini...Hoş geldin ModelciKemal, Marmara bölümünde görüşmek üzere. RE: [TEMA] Karanlık tema isteği: gece gözlemlerinde beyaz ekran gözü yoruyor - serkan.kalkan - 04.09.2026 Hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar dileriz. 👋 RE: [TEMA] Karanlık tema isteği: gece gözlemlerinde beyaz ekran gözü yoruyor - havacisedat - 05.09.2026 Hoş geldin, senin gibi meraklı üyelere ihtiyacımız var. RE: [TEMA] Karanlık tema isteği: gece gözlemlerinde beyaz ekran gözü yoruyor - yagmur_Yasemin - 05.09.2026 Hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar dileriz. 👋 Kolay gelsin. RE: [TEMA] Karanlık tema isteği: gece gözlemlerinde beyaz ekran gözü yoruyor - ali_72 - 05.09.2026 Hoş geldin, bu forum sayesinde çok şey öğrendim; umarım sen de öğrenirsin. RE: [TEMA] Karanlık tema isteği: gece gözlemlerinde beyaz ekran gözü yoruyor - HavaAdmin - 07.09.2026 Kısa güncelleme: koyu tema taslağı hazır, iç testte birkaç kontrast sorunu bulduk (uyarı renkleri koyu zeminde yeterince ayrışmıyordu). Turuncu ve kırmızı kod renklerini koyu zemine göre yeniden ayarladık; sarı kod özellikle sorunluydu. Test sürümünü 15 Ekim civarı açmayı hedefliyoruz; bu başlıkta duyuracağım. RE: [TEMA] Karanlık tema isteği: gece gözlemlerinde beyaz ekran gözü yoruyor - BulutKovalayan - 07.09.2026 (07.09.2026, 15:14)HavaAdmin Yazdı: Kısa güncelleme: koyu tema taslağı hazır, iç testte birkaç kontrast sorunu bulduk (uyarı renkleri koyu zeminde yeterince ayrışmıyordu). Turuncu ve kırmızı kod renklerini koyu zemine göre yeniden ayarladık; sarı kod...Çok teşekkür ederim HavaAdmin, bu kadar hızlı ilerleyeceğini beklemiyordum. Test için gönüllüyüm; Ekim'de Kapadokya'da gece çekimleri artıyor, karanlıkta bol bol denerim ve kontrast notlarımı buraya yazarım. RE: [TEMA] Karanlık tema isteği: gece gözlemlerinde beyaz ekran gözü yoruyor - GizemGozlem - 20.09.2026 (05.09.2026, 18:50)yagmur_Yasemin Yazdı: Hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar dileriz. 👋 Kolay gelsin.Hoş geldin yagmur_Yasemin, giriş yazın çok güzeldi; Karabük için sabırsızlanıyoruz. |