|
[HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome) - Yazdırılabilir Versiyon +- HavaForumu (https://havaforumu.com) +-- Forum: HavaForumu ile İlgili Yorumlar (https://havaforumu.com/forum-93.html) +--- Forum: Sorularınız ve Görüşleriniz (https://havaforumu.com/forum-94.html) +--- Konu: [HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome) (/thread-194.html) |
RE: [HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome) - yigit_hava - 12.09.2026 Hoş geldin, Zonguldak rüzgarını buradan takip edeceğiz artık. RE: [HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome) - HavaAdmin - 13.09.2026 (12.09.2026, 03:14)IstasyonHalil Yazdı: Bende de var, Samsung + Chrome. Biraz kurcaladım: sorun yalnızca son mesaj sütununda uzun kullanıcı adı ve tarih yan yana geldiğinde çıkıyor. Kısa adlı üyelerin son mesaj yazdığı forumlarda taşma yok. Yani sütun...Halil'in tespiti doğru çıktı; sütuna sabit genişlik ve taşma kesme kuralı eklendi, uzun kullanıcı adları artık üç nokta ile kısaltılıyor. Düzeltme yayında. Tarayıcı önbelleğini temizleyip tekrar dener misiniz? Durum: Yapıldı (doğrulama bekleniyor). RE: [HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome) - EgeliRuzgar - 13.09.2026 Düzeldi, teşekkürler. Önbelleği temizledim, yatay kayma yok, başlıklar rahatladı, son mesaj sütunu üç noktayla kısalıyor. Bir gün içinde çözüldü; hızlı oldu bu, helal olsun. Konu kapatılabilir. RE: [HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome) - BeyzaGozlem - 13.09.2026 Bugün itibarıyla: Yeni üyemize hoş geldin diyorum, ilk mesajın hayırlı olsun. Takipteyim. RE: [HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome) - KaradenizYagmur - 13.09.2026 Bende de düzelmiş, Karadeniz forumunda uzun kullanıcı adı çok olduğundan taşma en çok orada görünüyordu; sel başlıklarını telefondan takip edenler için önemliydi. Bilgi için yazdım. Teşekkürler HavaAdmin, Halil. RE: [HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome) - ozane - 13.09.2026 Hoş geldin, ilk mesajın çok güzel olmuş. Gözlemi olan yazsın. RE: [HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome) - meteosemra - 13.09.2026 Bugün itibarıyla: Yeni üyemize hoş geldin diyorum, ilk mesajın hayırlı olsun. Gözlemi olan yazsın. RE: [HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome) - zonguldak77 - 14.09.2026 Hoş geldin, aramızda ne kadar çok gözlemci olursa o kadar iyi. Takipteyim. RE: [HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome) - niluferfirtina - 14.09.2026 (11.09.2026, 18:56)gokyuzuEbru Yazdı: Hoş geldin! Bölgesel forumları takip et, İç Anadolu başlığı çok aktiftir.Hoş geldin gokyuzuEbru, İç Anadolu bölümünde görüşmek üzere. RE: [HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome) - Tugba89 - 14.09.2026 Hoş geldin! İzmir güzel şehirdir, oranın havası da bir başkadır. RE: [HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome) - gul83 - 15.09.2026 Hoş geldin! İstanbul güzel şehirdir, oranın havası da bir başkadır. RE: [HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome) - konyaHavasi - 15.09.2026 Hoş geldin, Konya rüzgarını buradan takip edeceğiz artık. RE: [HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome) - YucelE94 - 19.09.2026 Hoş geldin, Karabük için gözlemci arıyorduk zaten. RE: [HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome) - serkan.kalkan - 21.09.2026 Kısa not: Foruma hoş geldin, tanışma başlığında kendini anlatabilirsin. RE: [HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome) - taskinb - 24.09.2026 (12.09.2026, 03:14)IstasyonHalil Yazdı: Bende de var, Samsung + Chrome. Biraz kurcaladım: sorun yalnızca son mesaj sütununda uzun kullanıcı adı ve tarih yan yana geldiğinde çıkıyor. Kısa adlı üyelerin son mesaj yazdığı forumlarda taşma yok. Yani sütun...Hoş geldin IstasyonHalil, tanışma yazın çok samimi olmuş. |