Konu: 19
Alınan Beğeni: 193 mesajda 1.068
Verilen Beğeni: 160
Selam,
Sabit konudaki formata uyarak yazıyorum, umarım eksik bırakmamışımdır.
Cihaz ve tarayıcı: Android telefon, Chrome (güncel sürüm, dün güncelledim).
Adımlar:
- Ana sayfadan Ege forumuna giriyorum.
- Konu listesi açılıyor.
- Sağdaki 'Son Mesaj' sütunu ekranın dışına taşıyor; sayfa yatay kayıyor.
- Ege dışında Marmara ve Sohbet forumlarında da aynı şey oluyor, Duyurular forumunda olmuyor.
Beklenen: Liste ekrana sığmalı, yatay kaydırma olmamalı.
Gerçekleşen: Yaklaşık bir parmak genişliğinde sağa taşma var; konu başlıkları da sıkışıyor, iki satıra bölünüyor.
Bilgisayarda sorun yok, dizüstünde tarayıcı penceresini daralttığımda da çıkmadı. Tekneden telefondan girince fark ettim, Alaçatı'da 22 knot vardı, elim titredi belki ama taşma gerçek; limana dönünce sakin kafayla tekrar baktım, aynı. Ekran görüntüsünü ek olarak yükledim. Önem derecesi bence düşük-orta: forum kullanılıyor ama telefondan konu listesini gezmek yoruyor.
Çeşme / İzmir | Rüzgar knot ile ölçülür, hisle değil. | Lodos geliyorsa tekneyi bağla.
Konu: 0
Alınan Beğeni: 2 mesajda 2
Verilen Beğeni: 31
Hoş geldin! İstanbul tarafından gözlem paylaşırsan çok seviniriz, o bölgeden pek üyemiz yok.
Konu: 1
Alınan Beğeni: 10 mesajda 18
Verilen Beğeni: 47
İç Anadolu tarafından yeni üye gelmesine çok sevindim, hoş geldin.
Alınan Beğeni: 8 mesajda 22
Verilen Beğeni: 69
(11.09.2026, 15:58)meteofuat Yazdı: Hoş geldin! İstanbul tarafından gözlem paylaşırsan çok seviniriz, o bölgeden pek üyemiz yok. Hoş geldin! Bölgesel forumları takip et, İç Anadolu başlığı çok aktiftir.
Yağmur kokusunu sevenler kulübü.
Konu: 33
Alınan Beğeni: 250 mesajda 2.279
Verilen Beğeni: 165
Teşekkürler, düzgün bir bildirim. Bir bilgi daha lazım: ekran genişliğiniz kaç piksel (telefon modeli yeterli) ve tarayıcıda 'masaüstü sitesi' seçeneği kapalı mı? Bu haftaki tema güncellemesinden sonra dar ekranlarda böyle bir sorun bir kişiden daha geldi, ilgileniyoruz.
HavaForumu Kurucusu | Meteoroloji Müh. | Forum Kuralları | Kaynak göstermeyen tahmin, tahmin değildir.
Konu: 19
Alınan Beğeni: 193 mesajda 1.068
Verilen Beğeni: 160
(11.09.2026, 19:14)HavaAdmin Yazdı: Teşekkürler, düzgün bir bildirim. Bir bilgi daha lazım: ekran genişliğiniz kaç piksel (telefon modeli yeterli) ve tarayıcıda 'masaüstü sitesi' seçeneği kapalı mı? Bu haftaki tema güncellemesinden sonra dar ekranlarda... Masaüstü sitesi kapalı. Telefon orta boy bir Android, ekran 6,1 inç. Piksel bilgisini bilmiyorum açıkçası, ayarlardan bakınca 1080 genişlik yazıyor. Chrome sürümü de güncel; dün gece güncelleme geldi, taşma hem öncesinde hem sonrasında vardı.
Çeşme / İzmir | Rüzgar knot ile ölçülür, hisle değil. | Lodos geliyorsa tekneyi bağla.
Konu: 2
Alınan Beğeni: 7 mesajda 27
Verilen Beğeni: 68
Şunu da ekleyeyim: Aramıza hoş geldin. Modellerle ilgili bir şey anlamadığında çekinme, hepimiz sıfırdan başladık.
Alınan Beğeni: 11 mesajda 42
Verilen Beğeni: 67
(11.09.2026, 14:56)EgeliRuzgar Yazdı: Selam, Sabit konudaki formata uyarak yazıyorum, umarım eksik bırakmamışımdır. Cihaz ve tarayıcı: Android telefon, Chrome (güncel sürüm, dün güncelledim). Adımlar: Ana sayfadan Ege forumuna giriyorum. Konu listesi... Sefa geldin EgeliRuzgar. Rize için bir gözlemci arıyorduk, tam zamanında geldin.
Rize sabahları soğuk, forum sıcak.
Konu: 1
Alınan Beğeni: 4 mesajda 12
Verilen Beğeni: 18
Hoş geldin! Sorum var bölümüne her türlü soruyu yazabilirsin, saçma soru yoktur. Devamını bekliyorum.
Radar açık, çay demli.
Alınan Beğeni: 11 mesajda 16
Verilen Beğeni: 77
Şöyle diyeyim: Hoş geldin! Yeni üyelerin gözlemleri bazen en değerlisi oluyor, çünkü taze gözle bakıyorlar. Trabzon'dan selamlar.
Yağmur duası kabul olan bahçe sahibi.
Alınan Beğeni: 2 mesajda 2
Verilen Beğeni: 29
(11.09.2026, 14:56)EgeliRuzgar Yazdı: Selam, Sabit konudaki formata uyarak yazıyorum, umarım eksik bırakmamışımdır. Cihaz ve tarayıcı: Android telefon, Chrome (güncel sürüm, dün güncelledim). Adımlar: Ana sayfadan Ege forumuna giriyorum. Konu listesi... Yeni üye görünce içim açılıyor, hoş geldin. İstasyonun var mı yoksa gözle mi takip ediyorsun?
Konu: 24
Alınan Beğeni: 240 mesajda 1.657
Verilen Beğeni: 170
(11.09.2026, 14:56)EgeliRuzgar Yazdı: Selam, Sabit konudaki formata uyarak yazıyorum, umarım eksik bırakmamışımdır. Cihaz ve tarayıcı: Android telefon, Chrome (güncel sürüm, dün güncelledim). Adımlar: Ana sayfadan Ege forumuna giriyorum. Konu listesi... Bende de var, Samsung + Chrome. Biraz kurcaladım: sorun yalnızca son mesaj sütununda uzun kullanıcı adı ve tarih yan yana geldiğinde çıkıyor. Kısa adlı üyelerin son mesaj yazdığı forumlarda taşma yok. Yani sütun genişliği içeriğe göre büyüyor, sabitlenmemiş. Tarayıcı geliştirici araçlarında 360 piksel genişliğe çekince aynı şeyi masaüstünde de görebiliyorsunuz.
Nilüfer / Bursa, 155 m | Davis Vantage Pro2 + Ecowitt yağış ölçer | Sensör 2 m'de değilse ölçüm sohbettir.
Konu: 26
Alınan Beğeni: 195 mesajda 1.297
Verilen Beğeni: 163
(12.09.2026, 03:14)IstasyonHalil Yazdı: Bende de var, Samsung + Chrome. Biraz kurcaladım: sorun yalnızca son mesaj sütununda uzun kullanıcı adı ve tarih yan yana geldiğinde çıkıyor. Kısa adlı üyelerin son mesaj yazdığı forumlarda taşma yok. Yani sütun... iPhone Safari'de sorun yok, kontrol ettim. Yani Android'e özgü değil, Halil'in dediği gibi içerik genişliğiyle ilgili gibi; benim baktığım forumlarda son mesajı kısa adlı üyeler yazmış olabilir.
Antalya | Rekor iddiası varsa istasyon adı ve saat de olsun. | Nem %70 üstüyse termometreye bakma, hissedilene bak.
Alınan Beğeni: 7 mesajda 24
Verilen Beğeni: 43
Yeni üyeye selam, hoş geldin. Akdeniz kışı zordur, tecrübelerini bekliyoruz.
Alınan Beğeni: 4 mesajda 15
Verilen Beğeni: 30
(11.09.2026, 18:45)Cansu_Sivas Yazdı: İç Anadolu tarafından yeni üye gelmesine çok sevindim, hoş geldin. Hoş geldin Cansu_Sivas, umarım uzun süre bizimle kalırsın.
Sabır, kar için en iyi araçtır.
|