Kış sezonu 2026-27 model paneli açıldı — ECMWF / GFS / ICON karşılaştırmalarına katılın

[HATA] Mobilde konu listesi tablosu sağa taşıyor (Android Chrome)

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selam,

Sabit konudaki formata uyarak yazıyorum, umarım eksik bırakmamışımdır.

Cihaz ve tarayıcı: Android telefon, Chrome (güncel sürüm, dün güncelledim).

Adımlar:
  1. Ana sayfadan Ege forumuna giriyorum.
  2. Konu listesi açılıyor.
  3. Sağdaki 'Son Mesaj' sütunu ekranın dışına taşıyor; sayfa yatay kayıyor.
  4. Ege dışında Marmara ve Sohbet forumlarında da aynı şey oluyor, Duyurular forumunda olmuyor.

Beklenen: Liste ekrana sığmalı, yatay kaydırma olmamalı.
Gerçekleşen: Yaklaşık bir parmak genişliğinde sağa taşma var; konu başlıkları da sıkışıyor, iki satıra bölünüyor.

Bilgisayarda sorun yok, dizüstünde tarayıcı penceresini daralttığımda da çıkmadı. Tekneden telefondan girince fark ettim, Alaçatı'da 22 knot vardı, elim titredi belki ama taşma gerçek; limana dönünce sakin kafayla tekrar baktım, aynı. Ekran görüntüsünü ek olarak yükledim. Önem derecesi bence düşük-orta: forum kullanılıyor ama telefondan konu listesini gezmek yoruyor.
Çeşme / İzmir | Rüzgar knot ile ölçülür, hisle değil. | Lodos geliyorsa tekneyi bağla.
[-] EgeliRuzgar adlı üyenin bu mesajını beğenen 4 üye:
  • BulutKovalayan, cahit730, sercanKar, SudeGozlem
Alıntı
Hoş geldin! İstanbul tarafından gözlem paylaşırsan çok seviniriz, o bölgeden pek üyemiz yok.
[-] meteofuat adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • zeki_433
Alıntı
İç Anadolu tarafından yeni üye gelmesine çok sevindim, hoş geldin.
[-] Cansu_Sivas adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • havacisedat
Alıntı
(11.09.2026, 15:58)meteofuat Yazdı: Hoş geldin! İstanbul tarafından gözlem paylaşırsan çok seviniriz, o bölgeden pek üyemiz yok.
Hoş geldin! Bölgesel forumları takip et, İç Anadolu başlığı çok aktiftir.
Yağmur kokusunu sevenler kulübü.
Alıntı
Teşekkürler, düzgün bir bildirim. Bir bilgi daha lazım: ekran genişliğiniz kaç piksel (telefon modeli yeterli) ve tarayıcıda 'masaüstü sitesi' seçeneği kapalı mı? Bu haftaki tema güncellemesinden sonra dar ekranlarda böyle bir sorun bir kişiden daha geldi, ilgileniyoruz.
HavaForumu Kurucusu | Meteoroloji Müh. | Forum Kuralları | Kaynak göstermeyen tahmin, tahmin değildir.
[-] HavaAdmin adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • sanliurfaHavasi
Alıntı
(11.09.2026, 19:14)HavaAdmin Yazdı: Teşekkürler, düzgün bir bildirim. Bir bilgi daha lazım: ekran genişliğiniz kaç piksel (telefon modeli yeterli) ve tarayıcıda 'masaüstü sitesi' seçeneği kapalı mı? Bu haftaki tema güncellemesinden sonra dar ekranlarda...
Masaüstü sitesi kapalı. Telefon orta boy bir Android, ekran 6,1 inç. Piksel bilgisini bilmiyorum açıkçası, ayarlardan bakınca 1080 genişlik yazıyor. Chrome sürümü de güncel; dün gece güncelleme geldi, taşma hem öncesinde hem sonrasında vardı.
Çeşme / İzmir | Rüzgar knot ile ölçülür, hisle değil. | Lodos geliyorsa tekneyi bağla.
[-] EgeliRuzgar adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • yasin.altin
Alıntı
Şunu da ekleyeyim: Aramıza hoş geldin. Modellerle ilgili bir şey anlamadığında çekinme, hepimiz sıfırdan başladık.
Alıntı
(11.09.2026, 14:56)EgeliRuzgar Yazdı: Selam, Sabit konudaki formata uyarak yazıyorum, umarım eksik bırakmamışımdır. Cihaz ve tarayıcı: Android telefon, Chrome (güncel sürüm, dün güncelledim). Adımlar: Ana sayfadan Ege forumuna giriyorum. Konu listesi...
Sefa geldin EgeliRuzgar. Rize için bir gözlemci arıyorduk, tam zamanında geldin.
Rize sabahları soğuk, forum sıcak.
Alıntı
Hoş geldin! Sorum var bölümüne her türlü soruyu yazabilirsin, saçma soru yoktur. Devamını bekliyorum.
Radar açık, çay demli.
[-] necatikar adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • NazlicanAkbas01
Alıntı
Şöyle diyeyim: Hoş geldin! Yeni üyelerin gözlemleri bazen en değerlisi oluyor, çünkü taze gözle bakıyorlar. Trabzon'dan selamlar.
Yağmur duası kabul olan bahçe sahibi.
[-] NazlicanAkbas01 adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • eskisehirliziya
Alıntı
(11.09.2026, 14:56)EgeliRuzgar Yazdı: Selam, Sabit konudaki formata uyarak yazıyorum, umarım eksik bırakmamışımdır. Cihaz ve tarayıcı: Android telefon, Chrome (güncel sürüm, dün güncelledim). Adımlar: Ana sayfadan Ege forumuna giriyorum. Konu listesi...
Yeni üye görünce içim açılıyor, hoş geldin. İstasyonun var mı yoksa gözle mi takip ediyorsun?
Alıntı
Bende de var, Samsung + Chrome. Biraz kurcaladım: sorun yalnızca son mesaj sütununda uzun kullanıcı adı ve tarih yan yana geldiğinde çıkıyor. Kısa adlı üyelerin son mesaj yazdığı forumlarda taşma yok. Yani sütun genişliği içeriğe göre büyüyor, sabitlenmemiş. Tarayıcı geliştirici araçlarında 360 piksel genişliğe çekince aynı şeyi masaüstünde de görebiliyorsunuz.
Nilüfer / Bursa, 155 m | Davis Vantage Pro2 + Ecowitt yağış ölçer | Sensör 2 m'de değilse ölçüm sohbettir.
[-] IstasyonHalil adlı üyenin bu mesajını beğenen 7 üye:
  • isikn73, sivas446, osmaniyeliguler, GulbaharPehlivan65, mersinlitamer, Ayca_Manisa, konyaHavasi
Alıntı
(12.09.2026, 03:14)IstasyonHalil Yazdı: Bende de var, Samsung + Chrome. Biraz kurcaladım: sorun yalnızca son mesaj sütununda uzun kullanıcı adı ve tarih yan yana geldiğinde çıkıyor. Kısa adlı üyelerin son mesaj yazdığı forumlarda taşma yok. Yani sütun...
iPhone Safari'de sorun yok, kontrol ettim. Yani Android'e özgü değil, Halil'in dediği gibi içerik genişliğiyle ilgili gibi; benim baktığım forumlarda son mesajı kısa adlı üyeler yazmış olabilir.
Antalya | Rekor iddiası varsa istasyon adı ve saat de olsun. | Nem %70 üstüyse termometreye bakma, hissedilene bak.
[-] SicakDalga07 adlı üyenin bu mesajını beğenen 2 üye:
  • Saliha_06, yakups
Alıntı
Yeni üyeye selam, hoş geldin. Akdeniz kışı zordur, tecrübelerini bekliyoruz.
[-] bulent_antalya adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • karokan
Alıntı
(11.09.2026, 18:45)Cansu_Sivas Yazdı: İç Anadolu tarafından yeni üye gelmesine çok sevindim, hoş geldin.
Hoş geldin Cansu_Sivas, umarım uzun süre bizimle kalırsın.
Sabır, kar için en iyi araçtır.
[-] polatk adlı üyenin bu mesajını beğenen 2 üye:
  • kar_Seyma, SinoptikAyse
Alıntı