Yüksek performanslı, SSD disk ve tam root erişimli sanal sunucular — Vds satın al
Vds satın al

Kullanıcı unvanları ve rütbeler nasıl belirleniyor?

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba, profillerde "Yeni Üye", "Üye", "Aktif Üye", "Kıdemli Üye" gibi unvanlar görüyorum. Bazı üyelerde ise "Tahminci / İç Anadolu", "Amatör İstasyon Sahibi" gibi özel unvanlar var. Bunlar nasıl belirleniyor?

Mesaj sayısına göre otomatik mi değişiyor, yoksa yönetim mi veriyor? Bir de yarışmada şampiyon olanlara unvan verildiğini okudum, o unvan kalıcı mı oluyor? Özel unvan için başvuru yapmak mümkün mü, mesela ben de kendi şehrimin gözlemcisi olarak bir unvan alabilir miyim?

Merak ettiğim için soruyorum, çok önemli değil. Teşekkürler.
Sıcaklık, nem, rüzgar; gerisi laf.
[-] bulutyeliz adlı üyenin bu mesajını beğenen 15 üye:
  • yozgat646, gulbahar558, Tugba89, efeates, salihMeteo, bulutserap, ModelciKemal, KaradenizYagmur, caglart, alp.toprak, kar_Hazal, deniz_70, serkan_00, AnkaraSinoptik, cahit730
Alıntı
Vds satın al

Bu Konudaki Mesajlar
Kullanıcı unvanları ve rütbeler nasıl belirleniyor? - Yazar: bulutyeliz - 20.09.2021, 20:05