Kış sezonu 2026-27 model paneli açıldı — ECMWF / GFS / ICON karşılaştırmalarına katılın

Avatar yüklerken "dosya çok büyük" hatası

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(09.10.2023, 20:58)gulay_kahramanmaras Yazdı: Profilime avatar olarak telefonla çektiğim bir bulut fotoğrafını yüklemek istiyorum ama "Yüklediğiniz dosya izin verilen boyutu aşıyor" hatası alıyorum. Fotoğraf yaklaşık 4 MB. Avatar için boyut sınırı nedir? Piksel...
Avatar sınırı 100 KB ve 200×200 pikseldir; daha büyük görseller otomatik küçültülmüyor. Telefonda en kolay yol, fotoğraf uygulamasındaki "kırp" ile kareye yakın bir alan seçip ardından paylaş menüsünden "küçük boyut" ya da "düşük kalite" seçeneğiyle kaydetmek. Galerinizde bu seçenek yoksa ekran görüntüsü alıp kırpmak da iş görür.
HavaForumu Kurucusu | Meteoroloji Müh. | Forum Kuralları | Kaynak göstermeyen tahmin, tahmin değildir.
[-] HavaAdmin adlı üyenin bu mesajını beğenen 4 üye:
  • DeryaGozlem, ilayda81, yigitd74, umit86
Alıntı

Bu Konudaki Mesajlar
RE: Avatar yüklerken "dosya çok büyük" hatası - Yazar: HavaAdmin - 09.10.2023, 21:36