Konu: 3
Alınan Beğeni: 164 mesajda 218
Verilen Beğeni: 283
Merhaba, Bursa'da yaşıyorum ve dün Uludağ'da gördüğüm sisli havayla ilgili Marmara Bölgesi forumunda bir konu açmak istedim ama "Yeni Konu" düğmesi çıkmıyor. Başka forumlarda konu açabiliyorum.
Bir yetki sorunu mu var, yoksa bölge forumlarında konu açmak yasak mı? Gözlemimi nereye yazmam gerekiyor? Yeni olduğum için forumun işleyişini tam anlamadım, yanlış bir şey yapıyorsam kusura bakmayın.
Kar sevenler kulübü üyesi ❄️
Konu: 62
Alınan Beğeni: 575 mesajda 2.894
Verilen Beğeni: 319
(06.03.2023, 20:43)eren_izmir Yazdı: Merhaba, Bursa'da yaşıyorum ve dün Uludağ'da gördüğüm sisli havayla ilgili Marmara Bölgesi forumunda bir konu açmak istedim ama "Yeni Konu" düğmesi çıkmıyor. Başka forumlarda konu açabiliyorum. Bir yetki sorunu mu var...
Hoş geldin! Yetki sorunu değil, bilinçli bir düzen. Bu yıldan itibaren bölge forumlarında her bölge için yıllık bir "Raporlar-Yorumlar" konusu var, tüm gözlemler ve yorumlar oraya yazılıyor. Böylece Bursa'dan, Edirne'den, Çanakkale'den gelen gözlemler tek akışta birleşiyor ve kimse konular arasında kaybolmuyor. Uludağ gözlemini "Marmara Raporlar-Yorumlar - 2023" konusuna yazabilirsin. Formatımız: İlçe · saat · sıcaklık · olay.
Marmara Moderatörü | Çekmeköy, 180 m | Kar için 850 hPa -6°C ve poyraz şart. | 2022 Ocak'ı unutmadık.
Konu: 0
Alınan Beğeni: 11 mesajda 16
Verilen Beğeni: 28
(06.03.2023, 21:15)KarAvcisi34 Yazdı: Hoş geldin! Yetki sorunu değil, bilinçli bir düzen. Bu yıldan itibaren bölge forumlarında her bölge için yıllık bir "Raporlar-Yorumlar" konusu var, tüm gözlemler ve yorumlar oraya yazılıyor. Böylece Bursa'dan...
Ben de ilk geldiğimde aynı şeyi yaşamıştım. Tek konuda toplanması aslında çok mantıklı, bölgenin tüm gözlemlerini aynı sayfada takip etmek kolay oluyor.
Telefondan bağlanıyorum · Elbeyli / Kilis