Kış sezonu 2026-27 model paneli açıldı — ECMWF / GFS / ICON karşılaştırmalarına katılın
Vds satın al

İç Ege, Batı Akdeniz ve Eskişehir Raporlar-Yorumlar (Bora Kar Fırtınası) - 2025

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(29.08.2025, 07:23)cagatay_denizli Yazdı: ayhan_77 44 derece mi dedin? Klimasız ev için kabus demek bu.
cagatay_denizli umarım dediğin gibi olur.
[-] perihan.gunduz adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • meteoseher
Vds satın al
Model güncellemesini bekliyorum, bu arada çay üçüncü demlikte. 👍
Forumdaki tahminleri planlarınızda tek kaynak olarak kullanmayın, resmi uyarıları mutlaka kontrol edin. Devamını bekliyorum.
Antalya | Rekor iddiası varsa istasyon adı ve saat de olsun. | Nem %70 üstüyse termometreye bakma, hissedilene bak.
[-] SicakDalga07 adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • ozane
Burada da geldi, 07:26 itibarıyla.
Yine mi bize uğramadı, bıktım artık.
Aydın bölge gözlemcisi | Yorumlar kişiseldir
Gözlem noktası: Efeler / Aydın, 110 m
Aylık özet: bu ay modellerin başarısı ortalamanın üstündeydi, büyük sürpriz yaşanmadı. Gözlemi olan yazsın.
Antalya | Rekor iddiası varsa istasyon adı ve saat de olsun. | Nem %70 üstüyse termometreye bakma, hissedilene bak.
[-] SicakDalga07 adlı üyenin bu mesajını beğenen 4 üye:
  • zonguldak77, ertugrulgul, tugaykose, Ayca_Manisa
Bulut fotoğrafı; sizce hangi türe giriyor? 🥵
[-] bulent_antalya adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • sivas446
(01.09.2025, 00:03)SicakDalga07 Yazdı: Şöyle diyeyim: Lütfen resmi kurumların açıklamadığı "kesin tatil" gibi söylentileri paylaşmayalım.
SicakDalga07 saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Geçen yılki benzer tabloda da aynı şeyi söylemiştik ve sistem tamamen farklı bir yoldan gitti.
Antalya bölge gözlemcisi | Yorumlar kişiseldir
Gözlemler Muratpaşa / Antalya çevresinden
[-] tugaykose adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • gokyuzuEbru
(04.09.2025, 18:20)SicakDalga07 Yazdı: Aylık özet: bu ay modellerin başarısı ortalamanın üstündeydi, büyük sürpriz yaşanmadı. Gözlemi olan yazsın.
Güzel soru. Kısa cevabı hayır, uzun cevabı için klimatoloji konusuna bakmak lazım.
Yağmur sesi en iyi müziktir.
Froggit HP1000, çatı montajı · 55 m
[-] hamza.uslu adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • Buse.Usak
Eskiden sadece akşam haberlerine bakardık, şimdi dört run takip ediyoruz; ne günlere geldik. T850 ne demek, yeni başlayanlar için anlatabilir misiniz?
Şemsiyesiz yürünebilecek kadar ince yağıyor. T850 ne demek, yeni başlayanlar için anlatabilir misiniz?
GFS ile ECMWF arasında kalan adam
[-] cengizKar adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • yildirimv
Vds satın al
Antalya için ensemble meteogramını ekledim; 12 Eylül sonrası yelpaze iyice açılıyor.

İstasyon adı ve saati olmadan rekor sayılmaz.
[-] SicakDalga07 adlı üyenin bu mesajını beğenen 4 üye:
  • UsakHavasi, Meteobekir, davutKar, havasule
Yazdan kalma sivrisinekler hala gitmedi, hava da tam serinlemiyor. Sayfayı yenileyip duruyorum, 00z hâlâ yüklenmedi.
[-] yildirimv adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • KutahyaMeteo946
UKMO yağış bandını 100 km kuzeye taşıdı, bu run'ı pek sevmedim. ECMWF 12z çıktısını paylaşabilir misiniz, telefondan açamıyorum.
Fırtına kovalar, sağanakta ıslanır.
[-] fatihkar adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • tamerkar
Sabah 18:59 gibi Uşak tarafında 11 derece. Bu mevsimin ilk tek haneli değerini gördük. Merhaba, bu konuda bilgisi olan var mı?
Antalya bölge gözlemcisi | Yorumlar kişiseldir
Gözlemler Muratpaşa / Antalya çevresinden
[-] tugaykose adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • bulutSule
Isparta'dan 21:33 itibarıyla bir fotoğraf ekliyorum.
Isparta merkezde hava şu an 22 derece, gökyüzü parçalı bulutlu.
Fırtına kovalar, sağanakta ıslanır.