11.09.2026, 14:56
Selam,
Sabit konudaki formata uyarak yazıyorum, umarım eksik bırakmamışımdır.
Cihaz ve tarayıcı: Android telefon, Chrome (güncel sürüm, dün güncelledim).
Adımlar:
Beklenen: Liste ekrana sığmalı, yatay kaydırma olmamalı.
Gerçekleşen: Yaklaşık bir parmak genişliğinde sağa taşma var; konu başlıkları da sıkışıyor, iki satıra bölünüyor.
Bilgisayarda sorun yok, dizüstünde tarayıcı penceresini daralttığımda da çıkmadı. Tekneden telefondan girince fark ettim, Alaçatı'da 22 knot vardı, elim titredi belki ama taşma gerçek; limana dönünce sakin kafayla tekrar baktım, aynı. Ekran görüntüsünü ek olarak yükledim. Önem derecesi bence düşük-orta: forum kullanılıyor ama telefondan konu listesini gezmek yoruyor.
Sabit konudaki formata uyarak yazıyorum, umarım eksik bırakmamışımdır.
Cihaz ve tarayıcı: Android telefon, Chrome (güncel sürüm, dün güncelledim).
Adımlar:
- Ana sayfadan Ege forumuna giriyorum.
- Konu listesi açılıyor.
- Sağdaki 'Son Mesaj' sütunu ekranın dışına taşıyor; sayfa yatay kayıyor.
- Ege dışında Marmara ve Sohbet forumlarında da aynı şey oluyor, Duyurular forumunda olmuyor.
Beklenen: Liste ekrana sığmalı, yatay kaydırma olmamalı.
Gerçekleşen: Yaklaşık bir parmak genişliğinde sağa taşma var; konu başlıkları da sıkışıyor, iki satıra bölünüyor.
Bilgisayarda sorun yok, dizüstünde tarayıcı penceresini daralttığımda da çıkmadı. Tekneden telefondan girince fark ettim, Alaçatı'da 22 knot vardı, elim titredi belki ama taşma gerçek; limana dönünce sakin kafayla tekrar baktım, aynı. Ekran görüntüsünü ek olarak yükledim. Önem derecesi bence düşük-orta: forum kullanılıyor ama telefondan konu listesini gezmek yoruyor.
Çeşme / İzmir | Rüzgar knot ile ölçülür, hisle değil. | Lodos geliyorsa tekneyi bağla.

![[-]](https://havaforumu.com/images/collapse.png)